De de diensthouding beslist alles, bepalen de Kwaliteitsdetails succes of de mislukking, Kase-stadiumverlichting glanst iedereen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Kase Stage Lighting Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Bewegende Hoofdlichten  voor verkoop
Van goede kwaliteit Bewegende Hoofdlichten  voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De installatie van de Kasefabriek aan gebaseerd bij de constante innovatie in productontwikkeling en verkoop, met de meest preferentiële prijs, de meest nadenkende dienst en de hoogste productkwaliteit om aan de behoeften van klanten te voldoen. Onze fabriek in het bedrijf van Maleisië onder de supervisie van het beheer van de hoogste kaderfunctiesproductie, heeft een onafhankelijke verwerving, productie, marketing systeem, de goede pre-sales naverkoopdienst, en verkreeg de brede toejuiching van de klant. De meeste producten van het bedrijf heeft Ce verkregen en ROHS-de certificatie, de producten verkoopt goed over de hele wereld, agenten in heel Europa, Azië, Amerika, geniet van een hoge reputatie in de wereld, tegelijkertijd onderneemt onze fabriek ook voor de wereldberoemde merkoem zaken, is de producten met stal, innovatie, duurzaamheid over de hele wereld beroemd. Nu maakt het bedrijf om de schaal uit te breiden, nieuwe strategische bewegingen, in het verzekeren van dat internationale marktaandeel tegelijkertijd, ook de binnenlandse markt als belangrijkste ontwikkelingsrichting.

   

  De fabriek heeft 400 vierkante meters, bevat 4 productregel en 1 testlijn. 

  Guangzhou Kase Stage Lighting Equipment Co., Ltd.Guangzhou Kase Stage Lighting Equipment Co., Ltd.Guangzhou Kase Stage Lighting Equipment Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Onthaal aan OEM/ODM-orden.

   

  Wij zullen product zoals de klanten vragen, omvatten de productdetails (kleur, verpakking) en embleem produceren. En ook geven de behoefteklanten ons uw details vragen, regeling of anderen.

 • R & D
Contactgegevens
Guangzhou Kase Stage Lighting Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Freya Deng

Tel.: 86--15920151004

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)